Omdat gebleken is dat veel discussies op Kloptdatwel ontaarden in off-topic geklets tussen (meestal) vaste reageerders, heeft de redactie de conclusie getrokken dat daar bij de (vaste) bezoekers behoefte aan is. Maar de commentaarsecties bij de berichten zijn volgens ons niet de gewenste plaats voor dit geklets, dat soms best gezellig is. Daarom hebben we deze pagina daarvoor speciaal ingericht.

In het commentaar op deze pagina kan iedereen kwijt wat hij of zij wil zonder dat het ‘on topic’ hoeft te zijn. Moderatie op deze pagina zal zich beperken tot de ergste misdragingen. Zie ook de gedragsregels op Kloptdatwel. Eens in de zoveel tijd zal het commentaar mogelijk opgeschoond worden. Dit is dus niet de plek voor je opmerkingen met eeuwigheidswaarde. Houdt het wel een beetje beschaafd en vraag je ook eens af of een ellenlange conversatie tussen slechts twee personen wel op deze site gevoerd moet worden en voor meelezers nog interessant is.

Nieuwe chat-pagina gestart op 2 juni 2016
In verband met opschoning van de skeptische chat is er een nieuwe pagina gestart. De voorgaande pagina’s zijn gearchiveerd en kan je vinden via het menu (onder ‘Over Klopdatwel.nl)

Update 13 maart 2017: deze pagina is gearchiveerd en discussies kunnen voortgezet worden op de nieuwe chat-pagina.

Steun Kloptdatwel

Skeptisch Chatten (archief 4) 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.