Humor Archive

Kloptdatwel eindelijk erkend als ‘professionele complotontkenners’

Bij complotkrantje De Andere Krant lijken ze een beetje gefrustreerd te zijn dat hun zestien pagina’s tellende 9/11 editie nog geen aandacht heeft gekregen in wat dan heet de mainstream media. Hier op Kloptdatwel schreef ik wel een stukje over de prijsvraag van de Stichting 11 September

NOS vergeet foto-onderschrift bij bericht over griepepidemie

Ai, dat is jammer, daar had natuurlijk onder moeten staan: “Vrouw op zoek naar middel tegen griep zet product terug in het schap na lezen van de bijsluiter vol vage, onbewezen claims.” Ze zet die Echinacea-meuk volkomen terecht terug, want dat doet immers helemaal niets tegen griep

Cadeautips voor de feestdagen

Kloptdatwel? geeft tips voor de komende feestdagen.

20 duizend lezers van Niburu.co zwaar teleurgesteld

In juni dit jaar zette Niburu.co een poll op om te kijken wat hun lezers dachten over de planeet Nibiru die op 23 september zichtbaar zou moeten zijn. 20.000 lezers waren ervan overtuigd dat de planeet niet alleen zichtbaar zou zijn op 23 september maar dat de

BREKEND: Fake News Spel Blijkt Wervingscampagne Russische Trollenfabriek!

Een online game om jongeren te leren hoe makkelijk nepnieuws verspreid wordt en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Ogenschijnlijk een onschuldig spelletje, maar Kloptdatwel trapt er niet in!

Vaccinatie-sjamaan

De Berlijnse arts Thomas Sander vermomt zich regelmatig als de 'gediplomeerd sjamaan' om kinderen te vaccineren van ouders die in chemtrails geloven, de Platte Aardetheorie aanhangen of nog erger.

BREKEND Homeopaten maken ook lijst met zinloze behandelingen

Ook de homeopaten dragen hun steentje bij door een aantal zinloze behandelingen uit het homeopathische arsenaal als overbodig te bestempelen: "Homeopaten moeten vaker niets doen."

Briljant idee in de krant van wakker Nederland …

Ingezonden brief in de Telegraaf van 22 augustus: Zou de briefschrijver het serieus menen of hebben we hier te maken met een ‘doden bomen’-troll?

Duivelse barcodes

Net toen je dacht dat het niet gekker kon…. weten samenzwerings-gelovers je toch weer te verrassen.

Kleine groene mannetjes

Ufo-gekkies reageerden bijzonder enthousiast op een recente voordracht van de Chief of Staff van het Amerikaanse leger, generaal Mark. A. Milley: “Als een van de allerhoogste militairen van het rijkste land op de wereld, de VS, iets vertelt, dan is het goed luisteren geblazen.” aldus Coen Vermeeren. Tsja,

Gratis hart activatie op afstand

Wie vanavond (9 April) rond 21:00 niks te doen heeft kan meedoen aan een GRATIS hartactivatie op afstand. Wees niet bang, er komen geen AED’s aan te pas. Het enige wat je hoeft te doen is “…even voor 21.00 uur ergens rustig te gaan zitten of liggen,

TRUTHR – de dating app voor 9/11 complotdenkers

Handig hulpmiddel voor de complotdenker die maar moeilijk een partner vindt.

Klassieker: de zoetstofwisselingstherapie

Een uitgekiende therapie ontwikkeld door dr. Jacobo en dr. Van Essen, afgeleid van het Duitse modderbad

BREKEND: “Groente net zo kankerverwekkend als uitlaatgassen”

Gezondheidsactivist Paul Kramer, alias de Health Hunk, luidt de noodklok: volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zijn ingemaakte groenten net zo kankerverwekkend als de uitlaatgassen van benzineauto's.

KvK weigert kerk van het vliegend spaghettimonster

De Nederlandse tak van de Kerk van het vliegende spaghetti monster is door de Kamer van Koophandel in Groningen geweigerd als kerkgenootschap.

Top-10 van lezingen die Studium Generale in Delft niet mag vergeten

Op onze vraag om suggesties voor lezingen die Studium Generale in Delft zeker niet mag vergeten is massaal gereageerd. We konden een top-10 samenstellen en die is inmiddels aangeboden aan het bestuur van de Universiteit in Delft en aan Studium Generale.

BREKEND: “Health Hunk houdt lezing over aderlaten bij Studium Generale TU Delft”

Een belangrijke doorbraak in de carrière van Paul Kramer? Het is toch niet mis dat een internationaal erkende topuniversiteit nu geïnteresseerd blijkt te zijn in de ideeën van de 'Health Hunk'.

Oproep: geef suggesties voor een top-10 van lezingen die Studium Generale Delft zeker niet mag vergeten!

Dit is een oproep aan de lezers van Kloptdatwel om suggesties aan te leveren voor onderwerpen van lezingen die Studium Generale in Delft zeker niet mag vergeten.

Hoe kies je je goeroe?

Zonder goeroe ben je als Neil Armstrong zonder maan om op te landen. Of als Lance Armstrong zonder drugs, die je pretendeert niet te gebruiken.

BREKEND: “Health Hunk opent 100 procent CAM-vrije kliniek in Zeist”

Veel te veel complementaire zorg in de Nederlandse zorginstellingen volgens Paul Kramer, daarom komt hij met een eigen kliniek.