Omdat we vandaag in Amsterdam zijn om een overdosis homeopathische middelen in te nemen kunnen we geen echt stukje schrijven natuurlijk ;).

Je kan ons wel volgen via Twitter: @kloptdatwel (zoek in Twitter op #ten23 om de hele actie wereldwijd te volgen). We zullen zo snel mogelijk een update plaatsen en voor morgen hopen we alvast wat beelden en foto’s te hebben. Maar voor nu zul je het even met het volgende moeten doen: een verzameling van de leukste grappen over homeopathie. Ken je er nog meer? Voeg ze in de comments toe!

– Homeopaths aren’t frauds, they’re just diluted.

– Homeopathy the air guitar of medicine (Peter Harrison)

– I got a book that explains homeopathy and after reading the first page I got the benefit of reading the whole thing.

De beste homeopathie grappen 1

Het zou pas echt grappig zijn als het niet waar was: http://www.homeopathy.org.au/

De beste homeopathie grappen 2De beste homeopathie grappen 3De beste homeopathie grappen 4De beste homeopathie grappen 5De beste homeopathie grappen 6De beste homeopathie grappen 7De beste homeopathie grappen 8De beste homeopathie grappen 9De beste homeopathie grappen 10De beste homeopathie grappen 11
De beste homeopathie grappen 12De beste homeopathie grappen 13

Steun Kloptdatwel

De beste homeopathie grappen 14Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.