Afgelopen zaterdag bereikte mij van verschillende kanten het bericht dat Kloptdatwel.nl het niet meer deed. Helaas was de helpdesk in het weekend niet bereikbaar. Of nouja, het ging ongeveer zo:

[computerstem]: ‘De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Wilt u support buiten kantooruren toets dan 1’.

*toetst 1*

[computerstem]: ‘Voor hulp buiten kantooruren wordt 139 euro per uur in rekening gebracht, als u akkoord gaat met deze kosten, toets dan 1’.

*hangt zo snel mogelijk op*

Dus vanochtend de helpdesk gemaild en zojuist om 16:30 was het opgelost.

Voor de geinteresseerden hieronder de ingekorte conversatie met de helpdesk:

> Wanneer er door een bezoeker een link wordt aangeklikt komt er te staan:
> Not Found
> The requested document was
> not found on this server.
>
> ——————————————————————————–
> Web Server at way2quiz.nl
>
> Nu lijkt me dat logisch want het artikel staat op kloptdatwel.nl en niet op way2quiz.nl. Hoe komt way2quiz.nl daar opeens?

Waarschijnlijk is het domein way2quiz.nl gestopt met werken, welke er altijd voor heeft gezorgd dat het werkte. Ik heb de ‘default’ .htaccess van wordpress hersteld, de website lijkt nu weer naar behoren te werken.

We zijn er in elk geval weer.

Steun Kloptdatwel

Kloptdatwel storing 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.