Bij een eerder bericht over een handelaar in antistralingsmeuk, werd één van zijn producten ‘liefkozend’ als smogdildo betiteld (zie Onzin over spininversie en elektrosmog). Deze Cuspis, zoals het ding echt heette, werd later toevalligerwijs (‘het had zo moeten zijn’) gewonnen door een Kloptdatwel?-crew en grondig doorgelicht.

Bij het volgende dingetje is er niet eens meer een dirty old mind nodig om de link tussen iets seksueels en anti-stralingsonzin te leggen. What the fuck?

orgoniet-dildo

Deze is helaas al verkocht, maar de maker heeft er meer in petto:

Orgonite is created when organic and inorganic materials are combined in a resin matrix. The resin when curing compresses the materials causing them to release a piezoelectric charge. Orgonite devices pull in negative chi and send it back out transformed in to positive and healing chi. The reports I have been getting back from the women who have been my “Beta Testers” is exciting. They said they could really feel the energy.

This one is made with three titanium quartz crystals at the tip, with amethyst and rose quartz beads spiraled around the length, and a copper wire spiral.

Each one I make is individually lovingly crafted. I am a teacher of Tai chi, Qigong, and Massage. I have a private Craniosacral practice and I am a Reiki Master. The crystals and end product are meditated and chanted over and Reiki energy is applied. Each one is unique and much love and care goes into making them. It is my deepest hope you enjoy this product.

Watch for more of the same and newer shapes, sizes, and crystal combinations as they are created.

Steun Kloptdatwel

Orgoniet dildo 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.