Op 31 oktober 2015 werd in Zwolle het jaarlijkse Skepsis congres gehouden. De komende weken zal op zaterdag een nieuwe video van het congres beschikbaar gesteld geworden. Hieronder vindt u het tweede deel van de video opnames.

Hoogleraar wetenschapsgeschiedenis Frans van Lunteren vertelt over het begrip deskundigheid in historisch perspectief.

[Wegens een technische oorzaak is er geen HD-opname beschikbaar. Onze excuses.]


De slides van de presentatie zijn ook in PDF hier te vinden.

titelafbeelding door Bas Uterwijk

Steun Kloptdatwel

Skepsis congres 2015 - Het begrip deskundigheid - Frans van Lunteren 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.