De mascotte van het International UFO Museum & Research Center in Roswell is ontvreemd. Deze winter had een storm de schotel al van de gevel geslagen en die lag nu na reparatie te wachten tot die weer teruggeplaatst zou worden. Drie onverlaten laadden het ding in een pick-up en gingen er mee vandoor.

Vliegende schotel gestolen in Roswell 3

Roswell UFO museum (foto: Tiffany LeMaistre | Flickr)

Op de Facebook-pagina van het museum is intussen te lezen dat ie weer teruggevonden is, in stukken. Hoe sneu ook voor het museum, de reacties op het bericht zijn soms hilarisch.

roswell-museum-schotel-facebook

 

Steun Kloptdatwel

Vliegende schotel gestolen in Roswell 4Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.