Patrick Vermeren is een Belgische HR professional die al jaren ten strijde trekt tegen pseudowetenschap op het gebied van Human Resource Management (HR, HRM of ouderwets ‘personeelsbeheer’). Hij schreef hierover boeken als ‘De HR-ballon doorprikt’, ‘Anders leiden’ en ‘Rond leiderschap’. Ook schreef hij diverse artikelen voor Skepp over dit onderwerp.

Patrick was in februari te gast bij Skeptics in the Pub Amsterdam om daar een try-out te doen van zijn presentatie voor de TEDx van de KMA (Koninklijke Militaire Academie). TEDx heeft de presentatie van Patrick nu online gezet. Die is hieronder te vinden.

Steun Kloptdatwel

Pseudowetenschap in HR door Patrick Vermeren 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.