In navolging van de succesvolle Amsterdam Skeptics in the Pub wordt vanaf deze maand ook in Groningen een Skeptics in the pub georganiseerd.

Iedere 2e maandag van de maand om 19:45 zal deze bijeenkomst georganiseerd worden in Café Buckshot aan het Gedempte Zuiderdiep 58. In de ruimte op de eerste verdieping zal een spreker een engelstalige presentatie van 30-60 minuten houden in een informele, interactieve setting. Na de presentatie is er ruimte voor vragen en een goed gesprek aan de bar.

Teesside-Skeptics-in-the-Pub

Op maandag 10 oktober komen de mensen van evidence based fitness platform Fit.nl wat vertellen over de mythes in gezondheid en de fitness industrie.

Meer informatie en aanmelden via:
Groningen Skeptics in the Pub Meetup
Groningen Skeptics in the Pub Facebook

Like de Facebook pagina om op de hoogte gehouden te worden van alle bijeenkomsten.

Steun Kloptdatwel

Groningen Skeptics in the Pub - Mythes in gezondheid en de fitness industrie 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.