De linke weekendbijlage (26-2017) 5

Vaak komen we zaken op internet tegen die niet groot genoeg zijn om een heel stuk over te schrijven of soms hebben we daar de tijd niet voor. Daarom willen wij in deze nieuwe rubriek een verzameling interessante of gewoon vermakelijke berichtjes van de afgelopen week met de lezers van Kloptdatwel delen. Leesvoer voor in het weekend!

En Stephen Colbert heeft wat te vertellen over de energetische stickertjes die Gwyneth Paltrow via haar website Goop promoot:

En wie vanavond nog niets anders gepland had, kan gaan mee gaan bidden om bezoekers van een show van Derek Ogilvie in Hengelo te beschermen …

Steun Kloptdatwel

De linke weekendbijlage (26-2017) 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.