In de laatste aflevering van het seizoen van Zondag met Lubach verteld Arjen Lubach ons een klein geheimpje: er is helemaal geen link tussen 5G en corona!

Janet Ossebaard heeft het nu wel helemaal gemaakt. Naast de miljoenen kijkertjes op YouTube nu ook te kakken gezet in Zondag met Lubach (wel gemiste kans dat de redactie haar voorleesfilmpje van een paar jaar terug er niet in verwerkt had).

Vorige week deelden we hier al een YouTube video van Harry Hol die kritiek leverde (op een deel) van wat Ossebaard allemaal uitkraamt over COVID-19. Voor een uitgebreide (Engelse) bespreking van haar complete serie kan ik de geïnteresseerde verwijzen naar mijn eigen website:

Debunking Janet Ossebaard’s COVID-19 video series

Steun Kloptdatwel

ZML - Er is geen link tussen 5G en corona 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.