De linke weekendbijlage (12-2021) 5
Vaak komen we zaken op internet tegen die niet groot genoeg zijn om een heel stuk over te schrijven of soms hebben we daar de tijd niet voor. Daarom willen wij in deze nieuwe rubriek een verzameling interessante of gewoon vermakelijke berichtjes van de afgelopen week met de lezers van Kloptdatwel delen. Leesvoer voor in het weekend!

Een open brief van ene Geert Vanden Bossche waarin die (ten onrechte) stelt dat massavaccinatie tijdens een pandemie het risico verhoogt op het ontstaan van gevaarlijkere varianten, gaat behoorlijk viraal onder anti-vaxxers. Aan de andere kant zijn er ook anti-vaxxers die hem er van verdenken dubbel spel te spelen, Vanden Bossche is namelijk wel voor vaccins en ze vinden het maar raar dat de social media platforms zijn berichten niet hebben verwijderd.

Steun Kloptdatwel

De linke weekendbijlage (12-2021) 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.