Mijn excuses, de afbeelding op de voorkant is wat misleidend want de i-Doh is niet de nieuwste gadget van Apple en heeft (behalve dan misschien zijn  ‘doh’ uitspraak) ook niets met Homer Simpson te maken. Nee, de i-Doh is een bioresonantieapparaat en wordt zelfs aangeprezen als “een van de beste ontstoringsapparaten tegen straling”.

De i-Doh zou ontstoren (niet alleen elektrosmog, maar ook gsm, umts e.d.), de positieve energie van de aarde versterken, beveiligen tegen invloeden van anderen, ondersteunen in het transformatieproces naar de nieuwe tijd (2012) en problemen met entiteiten oplossen. Lees hier meer.

i-Doh 1Wat kan je verwachten van een i-Doh?

– Niet meer malen in het hoofd
– Rustig, diep slapen.
– Korter slapen maar veel fitter.
– Minder angsten
– Vermoeidheid verdwenen.
Geen last meer van straling
– Dyslectie verminderd
– U vindt weer rust

Dat is nogal wat, wat zit er eigenlijk achter?

Het idee:

De aarde zend [sic] continue een aantal basisfrequenties uit die wij hard nodig hebben. Sterker nog; we kunnen niet zonder. De in 1856 geboren Duitse onderzoeker Schumann ontdekte  dat de aarde de basisfrequentie 7,83 Hertz uitzend.  Inmiddels weten we dat de aarde evolueert en dat daardoor hogere basisfrequentie beschikbaar komen.

Toen onze grootouders geboren werden was voor hun de basisfrequentie 7,83 Hertz. De nieuwetijdskinderen daarentegen hebben een basisfrequentie van 14,4 Hertz. Daar tussenin is een hele groep mensen die op 13 -13,5 Hertz. draaien.

Zelfs NASA wist er al van. Ze gaven aan de astronauten de basisfrequenties in elektronische vorm mee de ruimte in.

Door verstoringen in het aardmagnetisch veld en de steeds toenemende elektromagnetische straling, krijgen steeds meer mensen de basistrillingen niet voldoende aangeboden en zakken er functies van het lichaam in: zoals het immuunsysteem e.d.

We kunnen verder lezen wat het i-Doh voor ons kan doen:

We hebben zo veel mogelijk van de basistrillingen nodig. Het houdt ons in leven maar eigenlijk doet het veel meer. Hoe meer we van de natuurlijke trillingen van de bij ons passende basisfrequenties krijgen, hoe beter we functioneren. Zowel Fysiek als Mentaal.

Wat een toeval: De i-Doh zend [sic] de belangrijkste trillingen uit zodat iedereen de juiste trilling in de juiste vorm en de juiste hoeveelheid krijgt.

Wel een geluk zeg dat de i-Doh nu net díe trillingen uitzendt! Maar hoe werkt dat nu precies?

i-Doh 2

Een opengemaakte i-Doh

Hiernaast is een open gemaakte i-Doh te zien en daar zit volgens deze site een ingebouwde natuurlijke antenne in van een hele speciale zachte bronssoort die door de afstelling van de metalen delen ten opzichte van elkaar, frequenties kan versterken en uitzenden. Maar daar word ik niet veel wijzer van. Gelukkig legt de website het simpel uit:

Simpel uitgelegd: Deze techniek is gebaseerd op eigen trilling van materiaal en die wordt gebruikt om de aanwezige trillingen weer op de goede sterkte te laten trillen. De i-Doh zorgt ervoor dat de broodnodige (en ook overal) aanwezige basistrilling geharmoniseerd wordt naar wat het in de natuur zou moeten zijn. De amplitude (sterkte) en ook de juiste polarisatie wordt hersteld. Dat is de kracht van de I-Doh en ook het onderscheidt met andere producten die frequenties uitzenden.

Nog een onderscheid is dat de i-Doh dit tegelijkertijd doet voor bijvoorbeeld 13 in elk frequentiebereik zoals 13 Kilo-Herz of 13 Giga…. Enz. enz.

De i-Doh doet dat voor verschillende trillingen die bepaald zijn door zeer veel metingen.

De i-Doh komt in verschillende vormen en maten, de draagbare i-Doh Carry, die zelfs in een bh past, de Light, die een ontstoringseffect heeft tot 5 meter en de Trans, die tot wel 15 meter werkt. Let wel, de Light en de Trans moeten horizontaal kunnen liggen om hun werkt te doen. Bij de Carry hoeft dat niet.

i-Doh 3

Mijn eigen Mu-energie ‘symbool’. Print maar, hij is gratis. Resultaat gegarandeerd: ‘er gebeurt altijd iets’.

Nog een leuk weetje, een i-Doh kan symbolen versterken! Bijvoorbeeld een New Enery Card. Dat zijn een soort krabbeltjes die geladen zijn met speciale Mu-energie:

De Mu-energy is een hele hoge energie waarin mens en dier heel ver kunnen ontwikkelen en hun spirituele leven enorm uit kunnen breiden. Het is de energie van de toekomst en sommigen zeggen dat het de energie is waar iedereen die mee kan, ook naartoe gaat.

Succes is gegarandeerd want:

Leg het maar in een ruimte of onder je hoofdkussen en er gebeurd [sic] altijd iets.

Ik heb hier rechts zelf een voorbeeld van zo’n krabbel gemaakt.

Het versterken van het effect is simpel, leg de i-Doh simpelweg op het symbool/de krabbel en klaar is Kees.

Nu je net als ik waarschijnlijk razend enthousiast bent geworden van dit stukje techniek, waar geen enkele onderbouwing voor te vinden is (niet eens een verwijzing naar de ‘zeer veel metingen’ die verricht zouden zijn), ben je vast benieuwd naar de kosten.

Ze blijken slechts 475 euro (Trans) te kosten! De Light is er al vanaf 285 euro en voor de Carry hoeft slechts 89 euro betaald te worden! Er is ook de i-Doh Cow, speciaal voor koeien(stallen) evenals de i-Doh Horse (paarden(stallen)). Deze werken voor 25-30 meter maar lijken vrijwel hetzelfde te zijn als de Trans (dezelfde foto, dezelfde prijs).

Heb je nu een oude i-Doh Classic en wil je eigenlijk een Trans? Maak dan gebruik van de ombouwservice voor slechts 89.25, exclusief retourzending.

De natuur gaat steeds verder en het lijkt wel steeds sneller te gaan maar. De natuur maakt op dit moment (al een half jaar) een tussenstop in het verhogen van nieuwe basisfrequenties. Vanwege die tussenstop durven wij het aan om de i-Doh Trans naar buiten te brengen. Het is voor de meeste mensen de volgende stap voor enkele jaren. Je zet dus met de nieuwe i-Doh een hele stap voorruit [sic] richting de toekomst.

Wat ik jammer vind is dat er nergens wat onderbouwing op de websites staat. Alle uitspraken worden gewoon als feit gepresenteerd en/of zijn nietszeggend zoals een uitspraak als “De natuur gaat steeds verder”. Wat gaat verder en waarin, hoe? En hoezo maakt de natuur een tussenstop, wat is dat eigenlijk als de natuur dat doet? En als een i-Doh gsm umts ontstoort, valt mijn verbinding dan juist weg of wordt deze beter als ik met mijn telefoon in de buurt kom? En hoe weet men dat “NASA er zelfs van wist”? Et cetera.

Het lijkt er toch verdacht veel op dat men gewoon een beetje hout met wat brons er in te koop aanbiedt. Misschien dat de naam i-‘doh’ als een hint gezien kan worden.

Bron afbeelding voorkant.

Roeland Heeck houdt een uitgebreide lijst met Rare Apparaten bij. Klik hier voor de i-Doh in die lijst.

Steun Kloptdatwel

i-Doh 4Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.