Sci-ence.org is een website waar onwetendheid en verkeerde informatie wordt bestreden door er strips over te tekenen.

Baffled and frustrated by the amount of magical thinking, quackery, and pseudoscience he saw around him, a brave soul sought out to crush these manifestations of ignorance and misinformation the only way he knew how… by drawing goofy pictures of them.

In de onderstaande strip:
Een man die acupunctuur probeert wordt bezocht door de drie geesten van Woo om met hem te praten over het verleden (de reden om te beginnen), het heden (bewijs voor behandeling) en de toekomst (what’s the harm).

Webcomic over acupunctuur 1

Met dank aan Anony voor de tip.

Steun Kloptdatwel

Webcomic over acupunctuur 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.