Gisteren schreven we op Kloptdatwel over de docufilm What The Bleep Do We Know? Daarin worden allerlei uitspraken gedaan over quantummechanica die niet kloppen, uitspraken van wetenschappers die totaal uit hun verband zijn gerukt en meer.

Het was natuurlijk gewoon afwachten tot iemand er een parodie over zou maken
onder het mom van ‘What the bleep are you talking about?!‘:

http://www.youtube.com/watch?v=6ounCkdmANI

En speciaal voor de liefhebbers van het horrorgenre, deze variant:

Steun Kloptdatwel

What The Bleep Are You Talking About? 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.