In de RAMBAM uitzending van maandag 20 februari grabbelden een stel presentatoren ieder een aandoening en een alternatieve genezer bij elkaar. Zo kreeg er een als klacht ‘jeuk aan zijn aura’ en ging naar een ‘magnetiseur’, waarop de behandeling mooi gefilmd werd. Bekijk de behandeling en ook de andere drie zelf in de onderstaande uitzending waarin ‘Hollands Next Top Kwakzalver’ werd verkozen:

De aflevering kan nog bekeken worden via de site van de NPO.

In een eerdere uitzending ontmaskerde RAMBAM al eens Derek Ogilvie.

Steun Kloptdatwel

RAMBAM: Hollands Next Top Kwakzalver 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.