Enkele kleine veranderingen zijn vanavond doorgevoerd:

1: Het comment systeem zal voortaan vragen om je te registreren bij Disqus. Dat is eenmalig (en als je hier regelmatig reageert heb je waarschijnlijk al een account).

Deze verandering wordt doorgevoerd omdat we last hebben van een hardnekkige spammer (Ruw/Rew/Kit/Rob v B). Dit geeft mij meer mogelijkheden om dit te controleren.

2: Het comment systeem zal bij wijze van proef alle reacties puur chronologisch weergeven.

Er zijn al eens opmerkingen gekomen dat dit prettiger zou zijn. Ikzelf ben er nog niet uit of dat echt zo is. Wat mij betreft draaien we enkele maanden proef.

3: Nieuwe artikelen verschijnen op  Twitter & Facebook voortaan om 11:30 ipv 06:00.

Nieuwe artikelen worden op het blog om 06:00 gepubliceerd en werden altijd automatisch op dat tijdstip naar ons Twitter en Facebook account doorgestuurd zodat mensen onze updates konden volgen. We gebruikten daarvoor leenk.me en dat heeft een beperking: je kan het tijdstip van publicatie niet instellen.

We hebben zojuist dlvr.it in gebruik genomen. Die geeft die mogelijkheid wél. (Met dank aan @alexdenhaan).

Nieuwe artikelen zijn op de website nog steeds elke ochtend vanaf 06:00 te lezen. De berichtjes op Facebook en Twitter zullen echter vanaf nu (als het allemaal werkt ;)) om 11:30 ‘s middags verschijnen. We zullen in de toekomst daar wat mee gaan schuiven om te kijken of er een ideaal publicatie tijdstip is.

Steun Kloptdatwel

Kloptdatwel - kleine veranderingen 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.