Op het skeptisch evenement TAM (The Amazing Meeting) worden elk jaar een groot aantal voordrachten gehouden. Een aantal hebben we al eerder op Klopdatwel laten zien. Vandaag de voordracht van dr. Karen Stollznow, taalwetenschapper en fellow bij de James Randi Educational Foundation (JREF). Gezien haar achtergrond is het niet verbazingwekkend dat het om allerlei zaken gaat die iets met taal van doen hebben. Zaken die aan de orde komen zijn o.a. automatisch schrift, grafologie, kettingbrieven, bibliomancie, het voorspellen van de toekomst en het verleden, intelligente paarden en channeling. Van TAM 2012: Talking to Tomorrow.

Steun Kloptdatwel

Talking to Tomorrow - TAM 2012 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.