Joe Pequerrucho is een full-time magic entertainer en mentalist te Rotterdam.

ONWAAR-schijnlijk

Het mentalisme is een amusementsvorm waarin de performer de illusie wekt dat hij beschikt over bijzondere gaven. In zijn zoektocht naar onverklaarbare en vooral onwaarschijnlijke zaken stuitte spreker op de wereld van mediums en waarzeggerij. Hij werd onder andere gevraagd om als waarnemer deel te nemen aan de eerste reeks van het televisieprogramma Op zoek naar het zesde zintuig van de KRO.

De onderstaande video is opgenomen tijdens zijn voordracht op het Skepsis congres 2013 ‘Wonderlijke ervaringen’. Op verzoek van dhr. Pequerrucho is niet de gehele voordracht is te zien.

Steun Kloptdatwel

Skepsis congres 2013 - Joe Pequerrucho - ONWAAR-schijnlijk 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.