In Dordrecht ligt een Ark van Noach die “volgens bijbelse instructies” is nagebouwd op ware grootte. Net zoals Ken Ham van het Amerikaanse Museum of Creation ontkent Ark-bouwer Johan Huibers evolutie, gelooft hij dat de aarde een paar duizend jaar geleden is gecreëerd en denkt hij de bijbel 100% letterlijk moet worden genomen. De Ark van Huibers is een grote boot met drie verdiepingen vol dierenverblijven (met replica’s van allerlei dieren), een tentoonstellingsruimte, een bioscoop en een restaurant. Ik denk dat ik er snel eens een kijkje ga nemen.

Steun Kloptdatwel

Ark van Noach in Dordrecht 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.