Dinsdagavond 17 maart organiseert het Science Café Tilburg samen met Academic Forum een Science Café. Speciale gast deze avond is Michael Shermer, oprichter van het Amerikaanse tijdschrift Skeptic en verbonden aan Claremont Graduate University en Chapman University (VS). In maart brengt hij een bezoek aan Nederland ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwe, twaalfde boek The Moral Arc. In dit boek legt Shermer uit hoe abstract redeneren, empirisme en skepsis de manier waarop we de wereld zien heeft veranderd.

Datum: Dinsdag 17 maart
Tijd: 19.30 – 21.00u (zaal open 19:00)
Locatie: Tilburg University – Dante Building (DZ 1/DZ3)
Entree: Gratis. Inschrijven verplicht via academicforum@tilburguniversity.edu

Via Maarten Koller. GJvtL.

image

Michael Shermer

Steun Kloptdatwel

Nog kaarten voor science café Tilburg op 17 maart met Michael Shermer 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.