Op 31 oktober 2015 werd in Zwolle het jaarlijkse Skepsis congres gehouden. De afgelopen weken werd op zaterdag een nieuwe video van het congres beschikbaar gesteld. Hieronder vindt u het laatste deel van de video opnames.

Chris French vertelt ons hoe je een niet-expert kunt herkennen.

[Wegens een technische oorzaak is er geen HD-opname beschikbaar. Onze excuses.]


De slides van de presentatie zijn ook in PDF hier te vinden.

Titelfoto door Bas Uterwijk

Steun Kloptdatwel

Skepsis congres 2015 - How to spot a non expert - Chris French 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.