[21-08-2016 – 20:45: Alles lijkt in orde te zijn. Inloggen gebeurt alleen nu op een ander manier: wanneer je wil inloggen krijg je een scherm met je gebruikersnaam en wachtwoord, eronder staan enkele knoppen “log in met:”. Wanneer je eerst een Disqus account gebruikte om commentaar te plaatsen kun je nog steeds de accountgegevens gebruiken door op het icoon van Disqus (die met de grote ‘D’) te klikken. Wanneer je via Facebook inlogde, gebruik je de respectievelijke Facebook-knop etc.
Er is nu de mogelijkheid om gedurende 5 minuten na het plaatsen van je bericht een aanpassing te doen (bijvoorbeeld om een typefout te verbeteren) of om je bericht nog te verwijderen. Dus niet meer onbeperkt, zoals vroeger.
Ook zijn de plaatjes (avatars) verdwenen. Waarschijnlijk kan je ze via gravatar.com toevoegen. ]
[21-08-2016 – 20:07: We gaan het opnieuw proberen, we kunnen alleen live testen, dus dat gaan we vanaf ongeveer 20:15 doen. Op deze pagina houden we je op de hoogte.]
Wegens aanhoudende problemen met Disqus stappen wij binnenkort over naar een ander commentsysteem.
Het plan is om iedereen met dezelfde (Disqus-)inloggegevens in te laten loggen zodat gebruikersnamen behouden blijven.
Na de overstap zal het nog maar enkele minuten mogelijk zijn een geplaatst bericht aan te passen. Daarnaast zal het verwijderen van een bericht alleen nog mogelijk zijn door de beheerder in plaats van zoals nu ook door de gebruiker mogelijk is. We hopen hierdoor dat men daardoor zorgvuldigere geschreven reacties plaats en er geen verschil meer zal zijn tussen de ontvangen email van het bericht en het daadwerkelijk geplaatste bericht. Reageren via e-mail zal dan ook niet meer mogelijk zijn.
We hopen dat dit ongemak wordt gecompenseerd door de te verwachten betere conversatie.
De planning is dat de omzetting zondag 8 mei [zie melding bovenaan] plaatsvindt. Gebruikers hoeven niets te doen. Daarnaast zullen alle tot op het moment van omzetting geplaatste berichten blijven bestaan. Als een bericht echter tijdens de omzetting wordt geschreven dan kan deze ná de omzetting verdwenen zijn. Excuses voor het eventuele ongemak.

Steun Kloptdatwel

Wijziging in commentaarsysteem 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.