Creatrix®, genderspecifieke kletskoek voor vrouwen 1Volgens deskundigen zijn de hersenen van mannen en vrouwen meer het hetzelfde dan verschillend. De mensen achter Creatrix® [gearchiveerde kopie] zien dat wat anders: “Het brein van de vrouw werkt anders dan die [sic] van een man. Een vrouw heeft 24/7 een rollercoaster van hormonen door haar lichaam razen, een vrouw heeft vrouwelijke intuïtie en moederlijk instinct.” Andere methoden zouden volgens Creatix® vaak niet zo goed zouden werken, want voornamelijk ontwikkeld dóór mannen, vóór mannen. Een Creatrix® Transformologist® hanteert een methode die op maat is gesneden voor vrouwen om ze “een complete en diepgaande transformatie” te laten ervaren en belooft “een totaaloplossing voor jouw beren op de weg”.

Wat is het dan eigenlijk?  “Een hele geavanceerde vorm van visualisatie met je ogen dicht”, die je brengt “naar een plek waar je bewustzijn stopt met het onderbreken en overstemmen van dit gevoel (je onderbewustzijn) en juist gaat samenwerken mét je gevoel.” Nou, dat klinkt toch meer als een vrij standaard meditatiepraatje.  Misschien eerst maar even luisteren naar wat de Australische Maz Schirmer, die Creatrix® bedacht, erover vertelt en wat het zo specifiek geschikt maakt voor vrouwen:

Tsjongejonge, gebaseerd op wetenschap. Ha! Met dit soort leuterkoek:

Epigenetisch zijn

Epigenetica is de wetenschap dat emoties en overtuigingen in de genen overerfd worden van generatie op generatie. Dus veel gevoelens en gedachten waar je tegenaan loopt komen niet uit jouw leven maar uit die van vele generaties geleden. Heb je wel eens ervaren dat je op zoek bent gegaan in je levensverhaal naar de bron van een gevoel of gedachte, dat je er niet uitkwam en kon blijven zoeken tot je een ons woog? Dat je dus niet kon verklaren waarom je iets voelde of geloofde? Dit komt omdat het issue niet ontstaan is in jouw leven, maar in het leven van iemand in jouw bloedlijn vele jaren geleden. Epigenetica speelt binnen Creatrix® een belangrijke rol.

De lezer kan zelf nagaan in hoeverre serieuze epigenetica iets van doen heeft met invloeden van emotionele ervaringen van je voorouders vele generaties terug, die terug te vinden zouden zijn in je genen.

Op de internationale site van het Institute of Women van Schirmer, staat een lijst met 70 voordelen (pdf) die je kunt ervaren als het Creatrix® programma ondergaat. Daaronder de volgende pareltjes:

3. Does not require full disclosure of details around life events you don’t want to discuss yet it will still release the ‘problem’ that it’s been causing for you

12. You are less easily manipulated, especially by males.

13. Your monthly cycle is not quite as disruptive as it might otherwise have been.

18. Not logical, linear or spacial so the female mind finds it easy to do. This temporarily distracts the mind long enough to get the learnings because it gets you to see what you otherwise could not see and so this helps you get your learnings come through without disruption.

32. Increases libido in 7/10 of our women.

42. Causes an entire energy shift in the body that can alleviate certain physical ailments. (We make no physical health claims, however we have real life case studies of women ovulating
or menstruating for the first time EVER who couldn’t before, and entire body skin rashes they’ve had for up to 30 years, disappear in just weeks afterwards. We see these as  bonuses).

46. Activates the parasympathetic nervous system, the opposite of the flight or fight response so your organs can resume full function and this brings slow constant health improvement.

49. Heightens intuition DRAMATICALLY. Removes the rust from the antennae that was originally your ‘gut’ telling you when to back away from something. However you couldn’t really listen because of all the noise in your head and your heart. This was disrupting the signal. You are more able to ‘know’ correct decisions to make when at choice points of life.

57. You are more easily able to ACHIEVE SUCCESS especially in business.

Na eenmaal door het Creatrix® van al je problemen afgeholpen te zijn, kun je natuurlijk ook zelf Creatrix® Transformologist® worden middels een cursus van een krappe week. Moet je wel iets van 6000 euro voor neertellen, maar dat heb je daarna natuurlijk zo terugverdiend door andere vrouwen te ‘helpen’ voor zo’n 1700 per traject. Die prijzen staan overigens nergens expliciet vermeld en krijg je vermoedelijk pas te horen als je contact opneemt (of het van iemand ingefluisterd krijgt).

Het zal weinig verbazing wekken dat er aan erkenning voor de Creatrix®-methode naar niet meer gewezen kan worden dan naar het International Institute for Complementary Therapists, goedgekeurd door kwakzalvers dus. En mannen? Balen dat jullie achter het net vissen? Niet getreurd, ook voor jullie is zo’n gendertoegesneden wondermethode: Innovatrix®.

Aan wie na blootstelling aan zoveel ergerniswekkende kletskoek blijft zitten met mentale problemen, biedt de redactie van Kloptdatwel de speciaal door ons daartoe ontwikkelde WTFix®-methodiek aan …

Steun Kloptdatwel

Creatrix®, genderspecifieke kletskoek voor vrouwen 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.