De linke weekendbijlage (36-2019) 5

Vaak komen we zaken op internet tegen die niet groot genoeg zijn om een heel stuk over te schrijven of soms hebben we daar de tijd niet voor. Daarom willen wij in deze nieuwe rubriek een verzameling interessante of gewoon vermakelijke berichtjes van de afgelopen week met de lezers van Kloptdatwel delen. Leesvoer voor in het weekend!

En voor de geïnteresseerden in 9/11 complottheorieën is dit draadje op Metabunk er eentje om de komende weken in de gaten te houden. Het gaat over het lang verwachte (concept)rapport van prof Hulsey die in opdracht van Architects & Engineers for 9/11 Truth mocht gaan proberen aan te tonen dat WTC7 niet door brand kan zijn ingestort (zie ook Nieuwe strohalmen voor 9/11-complotdenkers). 9/11 truthers nemen zijn conclusie inmiddels over alsof het bewezen zou zijn, maar er zijn al heel wat bijzonder merkwaardige zaken naar voren gekomen met betrekking tot de modellering van Hulsey.


Tips zijn welkom! Mail gerust de redactie.

Steun Kloptdatwel

De linke weekendbijlage (36-2019) 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.