Er zijn best veel aardige liedjes met teksten die op een of andere manier aan complottheorieën en aanverwante zaken verwijzen. Ik ben begonnen met het creëren van een playlist op Spotify. Die is te vinden door op onderstaande ‘album cover’ te klikken of hier in de browser af te spelen met de speler onderaan dit bericht.

Conspiracy playlist op Spotify 5

Suggesties voor nummers die op deze lijst niet mogen ontbreken zijn welkom in de reacties! Ze moeten wel op Spotify staan en Engelstalig zijn. Nummers waarvan de complotconnectie alleen duidelijk wordt door ze achterstevoren te draaien, kan ik helaas ook niet toelaten.

Steun Kloptdatwel

Conspiracy playlist op Spotify 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.