De linke weekendbijlage (48-2019) 5

Vaak komen we zaken op internet tegen die niet groot genoeg zijn om een heel stuk over te schrijven of soms hebben we daar de tijd niet voor. Daarom willen wij in deze nieuwe rubriek een verzameling interessante of gewoon vermakelijke berichtjes van de afgelopen week met de lezers van Kloptdatwel delen. Leesvoer voor in het weekend!

Deze week was er ook weer een opmerkelijke promotie. Dit keer aan de Tilburg University en het betrof een proefschrift over de patiëntenervaring van de antroposofische geneeskunde. Medisch journalist Aliëtte Jonkers schreef er op Twitter een interessant draadje over en ik keek ook even naar het proefschrift toen het embargo er af was.

En president Trump belde in bij de ochtendshow “Conspiracy Today”:


Tips zijn welkom! Mail gerust de redactie.

Steun Kloptdatwel

De linke weekendbijlage (48-2019) 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.