De linke weekendbijlage (21-2020) 7
Vaak komen we zaken op internet tegen die niet groot genoeg zijn om een heel stuk over te schrijven of soms hebben we daar de tijd niet voor. Daarom willen wij in deze nieuwe rubriek een verzameling interessante of gewoon vermakelijke berichtjes van de afgelopen week met de lezers van Kloptdatwel delen. Leesvoer voor in het weekend!

en dan is er in Ecuador ook nog een Rooms Katholieke bisschop die er bij de regering op aandringt om chloordioxide (als MMS waarschijnlijk) te gaan onderzoeken, zoals Fiona Pettit O’Leary op Twitter bericht:
De linke weekendbijlage (21-2020) 8

In de NRC vandaag een heel stel artikelen over complotten:

En tot slot een aardig gesprek met Theo Meder, kenner van volks- en broodje-aapverhalen, waarin o.a. zijn ervaringen met Janet Ossebaard in aan de orde komen.

Tips zijn welkom! Mail gerust de redactie.

Steun Kloptdatwel

De linke weekendbijlage (21-2020) 9Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.