De linke weekendbijlage (51-2020) 5
Vaak komen we zaken op internet tegen die niet groot genoeg zijn om een heel stuk over te schrijven of soms hebben we daar de tijd niet voor. Daarom willen wij in deze nieuwe rubriek een verzameling interessante of gewoon vermakelijke berichtjes van de afgelopen week met de lezers van Kloptdatwel delen. Leesvoer voor in het weekend!

De toekenning van ‘het gouden bord voor de kop’ aan coronascepticus Bhakdi kwam zelfs aan de orde in het Oostenrijkse parlement:

En dit filmpje kan misschien helpen om te voorkomen dat er rondom ivermectine net zo’n onzinhype ontstaat als rondom hydroxychloroquine …


Tips zijn welkom!

Steun Kloptdatwel

De linke weekendbijlage (51-2020) 6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.