In een vorig blog kwam het al heel even voorbij maar binnenkort is het zover: 12 december 2010 kan de workshop damestasjes lezen gevolgd worden bij Tomasa.

Kijk in een damestasje en je kijkt recht in de ziel van een vrouw. Waarom heeft zij zes pennen bij zich? Een borstel of een zakmes? Wat betekent de hoeveelheid leefgruis onderin haar tas? Een damestas lezen is een orakel.

Volgens de cursusbeschrijving kunnen niet minder dan alle belangrijke levensvragen in een tas beantwoord worden. En voor slechts 50 euro kunt u deelnemen aan de workshop, dat is dan inclusief het boek damestasjeslezen en krijgt u een damestasjesreading.

Opmerkelijk is ook dat door ‘m om te kieperen toeval de kans krijgt om zich te manifesteren. Toeval in deze context betekent dat er geen enkele samenhang is tussen zaken en je dus door het omkieperen iets krijgt waar juist geen betekenis aan zit. Ik vermoed echter dat ze de na het omkieperen ontstane mikado-hoop juist wel gaan analyseren.

Gelukkig is dat niet het enige: damestasjesmagie is namelijk ook te gebruiken om nieuwe plannen krachtig te ondersteunen en energieblokkades op te heffen.

Herenbroekzakken komen overigens ook aan bod. En voor zover ik kan ontdekken zonder een spoor van ironie lees ik dan de laatste zin: Er mag gelachen worden.

Nou, dat lukt me in elk geval nu al.

Steun Kloptdatwel

Damestasjeslezen – de workshop 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.