Wat doen rationele mensen toch moeilijk? Gebrek aan liefde, creativiteit en gemoedsrust? Behoefte aan bescherming en spirituele ontwikkeling? Neem een bad!

Michelle Gonzalez heeft in Hilversum een spiritueel centrum, La Negra Tomasa, dat ze samen met haar man (tevens medium) uit Venezuela heeft opgericht. Je kunt er terecht voor opleidingen (Tarot Master), workshops (damestasjes lezen), consulten (koffiedik kijken) en een keur aan producten.

Op basis van eeuwenoude kruidenkunde stelde Michelle voor Happinez vijf rituele baden samen. Speciaal voor skeptici hier het recept voor spirituele ontwikkeling: kook ½ theelepel kaneel en stukje verse gember een half uur in een liter water; laat het afkoelen en voeg 2 sinaasappels in partjes en 7 goudsbloemen (vers of gedroogd) toe. Giet het geheel in je bad. De kaneel zal je paranormale krachten stimuleren en je spirituele trilling verhogen. Gember staat voor kracht en warmte en goudsbloem geeft voorspellende dromen. Gunstige bijkomstigheid is dat goudsbloem de huid verzorgt! De kleur oranje staat voor kracht en vitaliteit en de sinaasappel is gerelateerd aan waarzeggerij. Vergeet tijdens het bereiden niet om je wensen te formuleren waardoor je als het ware je energie toevoegt aan het bad.

Neem het bad bij voorkeur ’s avonds en spoel je niet af na het bad! De ingrediënten hebben dan de hele nacht de tijd om in te werken. Betaal de natuur een vergoeding voor het achterlaten van je negatieve energie door de sinaasappelpartjes en goudsbloem tezamen met drie muntjes van gelijke waarde uit te strooien onder een boom.

Slaap lekker.

Voor alle recepten: Happinez nummer 7, 2010.

Steun Kloptdatwel

Dompel je onder in spiritualiteit 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.