Oplossing voor jeukwater: reset het watergeheugen 1

De gedemonteerde Aqua OPTIMIZER

Mysterieuze jeukklachten in zwembad De Kwakel zouden op te lossen zijn door het geheugen van het water te wissen.

Volgens nieuwsberichten op de website van RTV Utrecht kampt het Utrechtse zwembad De Kwakel al enige tijd met tot nu tot onverklaarde jeukklachten van instructeurs en in ieder geval één bezoeker. De klachten zouden vrij snel weer wegtrekken maar de gemeente neemt geen risico en heeft het bad gesloten tot nader onderzoek. Inmiddels zijn er wat onderzoeken naar de luchtkwaliteit geweest maar die hebben niets gevonden wat de jeuk zou kunnen veroorzaken. Verdere berichtgeving wordt vandaag december verwacht.

Jan van der Lee meent echter al een oplossing te hebben: de Aqua OPTIMIZER.

Daarmee creëren we de situatie dat het geheugen van het water een reset krijgt. Ik zou haast willen zeggen dat op basis van geactiveerde vormkrachten, elke vorm heeft een bepaalde kracht in zich, die kun je activeren waardoor je de informatie beter kunt coderen waarbij je het effect groter kunt maken. Het apparaat is gemaakt van metaal, twee helften, die zet je heel gemakkelijk om de leiding heen, je zet het vast, en vanaf dat moment werkt de Aqua OPTIMIZER en krijgt het water een reset op het geheugen.

Aldus Jan van der Lee. Op de website van zijn bedrijf  kunnen we lezen dat Vitaliteit Service producten levert die resoneren met de grondtoon van het Aquariustijdperk. (Zou hij daarmee Aquariusenergie bedoelen?.)

Het zwembad De Meerkamp in Amstelveen is er in elk geval voor gevallen. Daar hadden ze ook zulke klachten als in De Kwakel. Zij kampten met klachten over huiduitslag van personeel en bezoekers en die kregen ze maar niet weg ondanks het inschakelen van allerlei technici. Vervolgens plaatsten zij enkele Aqua OPTIMIZERS, maar verdwenen toen de klachten?

Niet direct, maar daarna werd het wel langzaam beter en uiteindelijk verdwenen de klachten. Niet alleen bij mij maar ook bij de collega’s.

Dat zegt een van de medewerkers van het Amstelveense bad.

Tot nu toe werkt het, want we hebben geen klachten meer.

Zo luidt de drogreden van de directeur van De Meerkamp.

De uitzending van RTV Utrecht is hier te bekijken. Hij opent in een pop-up, dus pop-up killers moeten even uit.

Water heeft natuurlijk geen geheugen maar toch blijven mensen erin geloven. Vaak wordt de Japanner Masuru Emoto aangehaald, die onderzoek deed naar invloed van gedachten op water. Skepsis schreef al eerder over hem. Daaruit blijkt dat zelfs Emoto zijn eigen onderzoek voornamelijk als fantasie ziet (laatste alinea).

Steun Kloptdatwel

Oplossing voor jeukwater: reset het watergeheugen 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.