De voorspelling van UFOloog Fulham komt opnieuw niet uit. Vlak voor zijn dood voorspelde Fulham dat we in januari ‘major UFO displays’ konden verwachten boven Moskou en Londen. We hebben er niets van gehoord. Twee keer eerder schreven we in kloptdatwel over de voorspellingen van Fulham die steeds maar niet uitkwamen (lees: ‘Nieuws: geen UFO’s boven hoofdsteden’ en ‘UFO voorspellingen komen niet uit’). De aanleiding daarvoor was de grote media-aandacht voor de voorspelling van Fulham dat op 13 oktober 2010  wereldwijd UFO’s te zien zouden zijn. Maar in het 8-uur journaal kregen we geen beelden te zien van een wereldwijde UFO-golf.

Reality check: hoe ziet een buitenaards ruimteschip er uit?  1

Een UFO: mensen op straat kijken op 13 oktober 2010 naar witte bolletjes

Maar zoals zo vaak gebeurt in dit soort gevallen, kwamen de supporters  van Fulham met beelden die moeten aantonen dat er echt wel UFO’s te zien waren geweest op 13 oktober. Die beelden overtuigen me niet, net zo min als de artikelen op de website ‘Challenges of Change’ die aan Fulham is gewijd. Op de foto hiernaast zie een beeldje uit een nieuwsuitzending van een lokaal New Yorks TV-station. Iets dat er uit ziet als een paar witte bolletjes trekt de aandacht van voorbijgangers op straat. Strikt genomen natuurlijk een UFO, een ‘Unidentified Flying Object’. Maar ziet een bezoek van een buitenaards ruimteschip er zo uit?

Hoe zou een bezoek van buitenaardse ruimteschepen er dan in het echt wel uitzien? Daarvoor kun je kijken naar de montagevideo hieronder (van het meesterlijke Faking Hoaxer-kanaal op YouTube). Voorlopig sluiten we bij kloptdatwel het dossier Fulham. Totdat we dit soort beelden op het journaal zien.

Steun Kloptdatwel

Reality check: hoe ziet een buitenaards ruimteschip er uit?  2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.