Een Chinees korset zou, behalve de borsten omhoog duwen, ook buikvet naar de borsten verplaatsen. Samen met het aan de voorkant aansnoeren van het korset krijg je er zo 2 cupmaten bij. Zoiets moet natuurlijk grondig onderzocht worden maar helaas spreek ik geen Chinees. Gelukkig biedt het reclamefilmpje genoeg visuele aanwijzingen:

Heb je het ook gezien? Wat zeg je? Je was even afgeleid? Ow, nouja, kijk dan nog even naar de animatie op 0:38. Het lijkt me duidelijk wat hier bedoeld wordt: door de korset zal het buikvet zich verplaatsen naar de borsten. Maar tenzij je liposculptuur laat doen kan zoiets natuurlijk niet. Net zoals plaatselijk afvallen, kan je ook niet plaatselijk aankomen en die twee zaken gebeuren al helemaal niet tegelijkertijd.

Ik hoop wel dat ze dat ‘trrrwooop’ geluidje wanneer je de koordjes aantrekt ook inbouwen.

Maar de Chinezen zijn niet voor een gat te vangen. Voortbordurend op hun idee dat buik- en borstvet uitwisselbaar is kunnen we op het volgende filmpje duidelijk zien dat borsten hun vet zelfs verliezen aan de buik (0:50). Het druipt er aan de binnenkant van je lichaam zo naartoe! Wees gerust, de oplossing is er in de vorm van een soort borstvibrator:

De vibrator dient ook nog eens als opvulling van de beha, aanzetten en schudden maar! Dit zou er dan weer voor zorgen, als we de animatie zouden geloven op 1:08, dat het vet niet afdruipt maar prima op zijn plek blijft zitten.

Chinees korset verplaatst buikvet naar borsten 1

Doorsnee van een borst. 3 – melkklieren, 7 – vetweefsel. Bron: wikipedia

Toch is het wat gek. Als je de animatie op 0:50 bekijkt dan zie je duidelijk iets vanuit de borsten naar de buik zakken die daardoor dikker wordt. Ik neem aan dat het om vet gaat. Maar als ik kijk hoe een borst anatomisch in elkaar zit dan lijkt het er eerder op (1:10) dat juist de melkklieren gestimuleerd worden door de vibraties.
Jammer dat die Dr. Brandon van BCT Biology Lab nergens te vinden is, die zit er in elk geval uit alsof hij een taal spreekt die ik zou kunnen begrijpen.

Gelukkig is daar nog madeinchina.com, de site die de borstvibrator ‘Top Charming’ verkoopt:

It utilizes physics principle, combines unique abundant chest magnetism device with far infrared material massage to breast, activates every breast organization cell vigor, raises replying of hormone between breast and body female competence, accelerates the blood circulation of the breast, can effectively make the fat body of the mammary gland expand plentifully, increases the breast lower fat cell, reach the result of plump body and standing upright, and while increasing accumulates in the breast of fatty acid, prevents the breast from being wizened and loosing hanging down, breast lump, small leaf hyperplasia and breast cancer appear, balance and regulate the function, such as women’s endocrinopathy, etc., achieves the result of the plump and healthy chest.

Ehm… als die tekst al ergens op sloeg toen het nog Chinees was, dan heeft degene die het door Google translate haalde het er niet veel begrijpelijker op gemaakt.

In elk geval moeten Jennifer Anniston en Ellen DeGeneres er net zo hard om lachen als ik.

Steun Kloptdatwel

Chinees korset verplaatst buikvet naar borsten 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.