In een geestige lezing legt James Randi heel duidelijk uit hoe homeopathie in elkaar zit (nou ja, heel duidelijk? zie het commentaar van Jan Willem hieronder). En waar het getal 10^23 vandaan komt. En waarom homeopathie niet kan werken. En waarom hij er zo boos over is. In een tweede eveneens geestige maar al wat oudere video gaat een jongere James Randi ook in op homeopathie en het vermeende geheugen van water. Een goede aanvulling op het artikel van Jan Willem Nienhuys in het Skepsis blog van een paar dagen. Hierin stelt hij onderzoek naar homeopathie aan de kaak.

 

 

Steun Kloptdatwel

Randi over homeopathie 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.