Uri Geller was te gast bij het Britse 8 out of 10 Cats en wordt daar heerlijk in de maling genomen.

Het filmpje spreekt voor zich. (‘Bender’ is trouwens Britse slang voor homoseksueel).

Zou de presentator gemaild zijn door mensen waarvan de lepel van de tv viel of er ‘iets’ is gebeurd?

Volgens Uri wel: “stop being skeptical, there will be thousands of people who will email saying my god my spoon jumped off the table“.

Ik denk dat het heel goed mogelijk is: stel dat er een paar honderdduizend (of misschien wel miljoenen) mensen naar het programma keken en een klein percentage heeft daadwerkelijk gedaan wat Uri zei, ‘gewoon voor de grap’. Dan gaat het nog altijd over tientallen (honderden/duizenden?) mensen.

Misschien viel de lepel wel sowieso omdat hij niet goed werd neergelegd. Zoals al in het filmpje werd opgemerkt kan door de trilling van de boxen de lepel iets verschuiven. Misschien sloeg iemand net met een deur, of kwam er een auto langs etc. Het zou eigenlijk juist gek zijn als er bij niemand iets gebeurde.

Steun Kloptdatwel

Uri Geller in de maling genomen 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.