Henry Stoffelen kreeg een lichte hartaanval en sinds die tijd is hij gaan werken met energieën voor mensen, dieren, planten en bedrijven. Zijn website Angel Place gaat voornamelijk over zaken omtrent engelen, want vanuit de engelenwereld zegt hij symbolen door te krijgen. Wat dat ook moge betekenen. Mogelijk bespreken we dat ooit nog een andere keer. Een nieuw onderdeel van zijn site is namelijk het Labyrint.

Het Labyrint van Angel Place 1

Het Labyrint van Henk Stoffelen

Het labyrint van de nieuwe tijd is hier aangelegd. Voor sommige mensen een mooie ervaring om eens te lopen, voor anderen een transformatiepad. Men begint in de “oude” energie namelijk met de klok meedraaiend van het nu. Vervolgens gaat deze over in de nieuwe energie, linksdraaiend tegen de klok in van de nieuwe tijd na 2012. Dit is namelijk iets wat wij allemaal gaan meemaken. Op het pad kom je de meesters, meesteressen en nieuwe engelen van de nieuwe tijd tegen. Ze verrichten al werk en hebben een eigen plaats in het labyrint. Zij zorgen voor de nodige transformaties/healingen als men op hun plaatsen gaan staan. Je ziel bepaalt of er iets mag gebeuren. In de energie van de nieuwe tijd ga je door sterrenstelsels die een aantal zielen misschien ooit als eens hebben ervaren. Tevens kunnen er hier dan ook healingen plaats vinden door de lichtwereld. Soms heeft men hier iets achtergelaten wat weer geheeld kan worden.

Het Labyrint van Angel Place 2

Het midden van het Labyrint

In het hart bevinden zich verschillende kleurencirkels die ook een helend vermogen hebben. In het midden bevind zich een lichtpoort die met verschillende universums zijn verbonden. Er zijn er 4 op de wereld. Peru, Canada, New zeeland en in het plaatsje Chaam in Nederland. Het wordt door sommige mensen “gezien” als een fontijn [sic] van energie. Mensen ervaren de cirkel als heel positief waar rust heerst. De lengte van het begin naar het middelpunt bedraagt ongeveer 900 meter. Het is ook de bedoeling dat je de gehele weg weer terug loopt, dus totaal 1,8 km. Ervaar en loop het magisch labyrint zelf een keertje en voel de werking.

Henry schrijft verder op zijn site dat je van alles tegenkomt wanneer je het labyrint bewandelt:

Om u een indruk te geven wat u allemaal tegen komt op dit labyrint is er een opsomming gemaakt.
– Er zijn namelijk 6 vlakken in het labyrint, welke elk een universum vertegenwoordigen. De gekleurde stenen zijn sterrenstelsels zoals bijvoorbeeld: grote beer, schorpioen, boogschutter, enz.
– Tevens zijn er verschillende poorten/portals te vinden in het labyrint deze zijn hieronder gerangschikt in categorieën.
– Tot slot de transformatie – plaatsen in het midden van het labyrint. Dit zijn de stappen die je ondergaat als je bent aangekomen in het hart van het labyrint.

Dan volgt er een opsomming van een aantal universums met namen als Kihemelpoort, Chialemoony, Levinia, Omeral, Ballaan en Vrimona. Ieder universum heeft 28 planeten onder zich. Als ik het goed begrijp zou je die dus allemaal tegenkomen op je tocht door het Labyrint. Maar dat is niet alles, je komt ook nog 18 aartsengelen tegen die ieder een eigen betekenis hebben. 24 Meesters en meesteressen van het licht, bijvoorbeeld Jesus en Boedha. 6 Orden en Raden, zoals de Galactische raad, Witte broederschap en natuurlijk mag ook het Ashtar commando (klinkt spannend!) niet ontbreken. We komen ook nog 7 verschillende wezens tegen, waarbij de eenhoorn en de phoenix blijkbaar in dezelfde categorie vallen als walvissen en dolfijnen. Een zestal elementen (ether en bewustzijn zijn de andere twee). Nog eens 12 crystals (Ami, Unity, Infinity, ET etc), en ook nog 5 overige Gates: Grandfathers, Grandmothers, Crystal healingroom, Soundhealingroom maar ook het Galactische healingroom ontbreekt niet. Als laatste bevat het Labyrint nog 18 Transformatie plaatsen:

01 Voorbereiding voor transformaties, waarbij je leeg gemaakt wordt, als in een meditatie
02 Transformatie van emoties, emoties worden zuiver gemaakt
03 Je maakt verbinding met de aarde
04 Erkenning van je lichaam, het lichaam dat je ziel voor jou gekozen heeft
05 etc etc

Deze maand zijn er nog een aantal middagen om het Labyrint te bewandelen. Voor slechts een tientje krijgt je uitleg, begeleiding en een rondleiding. Misschien kan iemand dan meteen vragen hoe hij zo zeker weet dat dit allemaal waar zou zijn.

Steun Kloptdatwel

Het Labyrint van Angel Place 3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.