Support de JREF en win een iPad 2 met ebook Flim-Flam 1

James Randi te Utrecht, 11 juni 2010

De James Randi Educational Foundation (JREF) is een Amerikaanse skeptische organisatie gestart door James Randi, die al jaren (decennia zelfs) onderzoek doet naar paranormale claims en al tijden een geld prijs van 1 miljoen dollar uitlooft voor de eerste persoon die kan aantonen werkelijk over paranormale krachten te beschikken. Derek Ogilvie is bijvoorbeeld ook door de JREF getest.

De JREF heeft nu een leuke actie die loopt tot 1 november:

Laat je gegevens achter op hun website en maak kans op een iPad 2 met Randi’s boek Flim-Flam! erop als ebook.

Door vervolgens de gegevens van 5 personen (of een veelvoud van) door te geven kan je je kansen op het winnen verhogen.

Beste meneer Randi, maak ik nu meer kans nu ik op deze manier een paar honderd man hierover informeer? 😉

Steun Kloptdatwel

Support de JREF en win een iPad 2 met ebook Flim-Flam 2Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.