Behalve een kunstenaarscollectief en een ontzettend grote familie (16 kinderen) waarvan de man des huizes er van uit gaat dat “het vanzelf wel een keer op houdt” volgt BNN in deze aflevering van Je zal het maar zijn ook Jeroen. Jeroen is actief bij Niburu en tijdens de intro vertelt hij dat hij “ook weleens met dolfijnen en walvissen communiceert” maar dan wel vooral de dolfijnen binnenin de holle aarde*.

Bij het kunstenaarscollectief wordt geheel volgens het stereotype drugs gebruikt, maar vanaf 11:28 begint het eerste item (tot 16:45) over Niburu en daar zijn mensen die nog veel verder ‘spacen’, ze geloven namelijk buitenaards te zijn. Tenminste, sommige hebben een buitenaardse ziel die in een menselijk lichaam is gegaan, een zogenaamde ‘walk-in’. Hoewel het leven op de andere planeet honderdduizend keer beter was, heeft een van groep er toch voor gekozen om in het menselijk lichaam te blijven. Je kan met een 3D lichaam namelijk veel beter leren plus op aarde bestaat ook dualiteit (goed/slecht) en dat heb je natuurlijk allemaal niet in een buitenaardse samenleving die op liefde is gebaseerd.

2e Niburu item, 24:50 –  30:00
3e Niburu item, 38:50 – 43:50

*Er zijn mensen die denken dat de aarde hol is van binnen, een theorie die al sinds eind 18e eeuw niet meer serieus genomen wordt maar ondanks vele bewijzen toch nog aanhangers heeft in de 21ste eeuw.

Steun Kloptdatwel

BNN op bezoek bij Niburu 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.