Ruimtes zijn levende organismen met een goed geheugen. Ze kunnen diverse trillingsfrequenties opnemen en men kan ook invloed op de ruimteharmonie uitoefenen.

Ruimtevormen kunnen rechthoekig of gebogen zijn en dat beïnvloedt het klimaat van een ruimte. De ruimtetherapeut kan gebruik maken van de genezingsenergieën van ruimtes en alleen al de rangschikking van de meubels vermag genezingsprocessen te bevorderen. Ruimtes zijn verlevendigend doordat ze geestelijke trillingen gedurende lange perioden in hun geheugen kunnen opslaan. Deze kunnen stabiliserend werken en ook positieve ondersteuning geven door positieve feedback. Daarom is het essentieel dat we bewust met de ruimte omgaan.

Ruimtes kunnen met homeopathie actief ondersteund worden, bijvoorbeeld door toevoegingen aan de muurverf. Ook de vruchtbaarheid van de grond kan met geëigende homeopathische middelen verbeterd worden.

Dit alles staat beschreven in het nieuw verschenen boek Ruimteharmonie met homeopathie: homeopathie voor huis en tuin (2011) van de bekende homeopathische musicoloog Harm Krent en zijn levenspartner de beroemde doctor (in de homeopathische egyptologie) en natuurgenezeres Roosje Smit. Roosje Smit is erelid van het Japanse Homeopathische Genootschap en ze is een deskundige op het gebied van miasmatische en constitutionele homeopathie voor papegaaien en ze schreef een boek over miasmatische homeopathische kankerbehandeling (ook op DVD) dat in het Japans vertaald is. Harm Krent is magnetiseur en is deskundig op het gebied van muzikaal spiertesten.

Het boek kost 13 euro inclusief verzendkosten. Klanten die dit boek kochten, kochten ook andere boeken van Roosje Smit:

1. De moederadem in familieopstellingen
2. Autopathie: homeopathie voor de auto
3. De blaas als orgaan voor zelfverwerkelijking
4. Radioactiviteit en homeopathie

en van Harm Krent
1. Boodschappen van bomen, deel 1: De naaldboomessenties.

Tevens verkrijgbaar:

Ruimtehomeopathie op zenboeddhistische basis in flesjes van 100 ml voor bijmenging in muurverf, 25 euro per flesje inclusief verzendkosten.

Zoals gebruikelijk heb ik deze parodie ergens van overgeschreven. Kan iemand met handig googelen het verrassende origineel vinden?

Steun Kloptdatwel

Ruimteharmonie met homeopathie 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.