Vorig jaar in het Amerikaanse nieuws, een lekker paniekzaaiend nieuwsbericht over de i-Doser. Een app die als ‘digitale drugs’ omschreven werd.

Dirk Koppenaal en Rob Nanninga van onze eigen Stichting Skepsis probeerden het ook eens en konden tijdens het spacen nog gewoon een artikel schrijven:

Uiteraard hebben we zelf een aantal digitale shots geprobeerd: drie kwartier met de ogen dicht luisteren naar ruis en ‘woewoewoe’. En ja, het doet wel ‘iets’: het versterkt ons skeptisch denken. Verontruste ouders kunnen gerust meeluisteren.

Lees hier het hele artikel, dat in 2010 al in de Skepter verscheen. Bekijk hier de inhoud van het huidige nummer en vraag direct een proefnummer aan!

Een abonnement is natuurlijk nog beter, dat kost het eerste jaar slechts 10 euro! (daarna 12). Maar wil je echt cool zijn dan neem wordt je natuurlijk donateur (30 euro) en dan mag je volgend jaar gratis naar ons congres (wat je anders 22.50 kost).