Op 21 januari vindt er een mini-congres plaats “Outlook 2012“, met als onderwerp: financieel advies op basis van astrologie!

Zaterdag 21 januari 2012 zetten drie bekende astrologen, elk in een korte lezing, de schijnwerpers op de  opmerkelijkste ontwikkelingen in economie en wereld van 2012. Na de pauze zal de bekende Amerikaanse financieel astroloog Raymond Merriman dit thema verder uitdiepen en laten zien wat we in 2012 kunnen verwachten op het vlak van de sociale en politieke situatie, in de economie en op de financiële markten.

Al vanaf het midden van de jaren negentig voorzagen financieel en economisch astrologen dat de wereld vanaf 2008 een groot risico liep zich van crisis naar crisis te bewegen. Belangrijke tijdelijke configuraties aan de hemel, waarvan sommige zich maar eens in de 248 jaar voordoen, raken nu het hart van die horoscopen, die met de politieke en financiële structuur van de wereld te maken hebben. De gevolgen hiervan voor 2012 worden op een heldere, ook voor leken heel begrijpelijke wijze uitgelegd. 2012 is in meerdere opzichten een cruciaal jaar, omdat op 21 december Aarde, Zon en het hart van de Melkweg op één lijn staan, iets dat sinds de geschreven geschiedenis van de mens nog niet eerder is voorgekomen, maar waar kalenders van oude beschavingen wel op anticiperen. Ook hieraan zal op dit minicongres aandacht worden besteed. Een unieke gelegenheid, want een van ’s werelds belangrijkste astrologen op het gebied van de financiële astrologie, Raymond Merriman, presenteert zijn concrete vooruitzichten voor het jaar 2012. De andere sprekers zijn financieel astrologe Irma Schogt, drs. Karen Hamaker-Zondag, gespecialiseerd in politieke en psychologische astrologie, en de bekende Duitse astrologe Antonia Langsdorf.

Het lijkt me niet dat dit veel nut heeft… Als iets toch al in de sterren staat dan is het idee toch juist dat het sowieso gaat gebeuren? Of, stel dat de astrologen zeggen dat er in een bepaalde maand een beurscrash komt (en iedereen gelooft ze), kan de beurscrash dan voorkomen worden? Veranderen de sterren vervolgens van positie om de nieuwe situatie weer te geven?

Als het toch al vaststaat volgens deze astrologen, heeft het dus ook geen zin om je erop voor te bereiden, want dan zou die voorbereiding er dus blijkbaar toe leiden dat e.e.a. juist gebeurt! Beetje paradoxaal.

En trouwens, we weten allang dat astrologie niet werkt, daar zijn genoeg onderzoeken over geweest, een boek waarin staat “kreeft kan het beste door een deur met waterman” wordt in het volgende boek weer tegengesproken en het argument: “maar ik heb tevreden klanten”, komt niet door de interpretatie van de sterren maar door hoe aardig de astroloog is.

Wil je míjn financieel advies? Ga gewoon lekker uit eten met die 59 euro die dit mini-congres kost, dat is toch echt een betere besteding van je geld.

 

Edwin de Boer schreef voor de Skepter al eerder over dit soort ‘bedrijfsastrologie‘.

 

Steun Kloptdatwel

Astrologen geven financieel advies tijdens minicongres 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.