Waarom zijn we er nog? 1Na alle tumult de laatste jaren over het aflopen van de Maya-kalender en de daarmee samen-hangende desastreuze gevolgen van planetaire botsingen tot het open gaan staan van kruinchakra’s, vraagt u zich deze ochtend natuurlijk af: “hoe hebben we dit in vredesnaam gered?” of “waarom zijn we er nog?” De redactie van Kloptdatwel ging deze ochtend vroeg op zoek  naar antwoorden op het wereldwijde web. De onderstaande berichten die wij vonden, lichten misschien een tipje van de sluier op.

Wat zeggen de Maya’s zelf?

Waarom zijn we er nog? 2

Bericht uit de Guatemala Times

 

Andere berichten wijzen erop dat de ramp afgewend is door iets recentere acties:

Waarom zijn we er nog? 3

“Thank you again so much, Steve!”

 

En heel frappant, we troffen ook een bericht met een Nederlands tintje aan:

Waarom zijn we er nog? 4

Meer fantasietjes van Diederik Stapel

Heeft u meer interessante berichten aangetroffen, schroom niet ze in de commentaren te melden.

Foto titelpagina: Sun Rise over Black Beck Farm (C. Hampton)

 

Steun Kloptdatwel

Waarom zijn we er nog? 5Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.