Scamschool is een webshow waarin je allerlei typische bar- of straattrucjes kan leren. In deze video zie je hoe een mentalist iemand zo ver krijgt te zijn ‘aura’ op een van de 5 objecten ‘over te brengen’ waarna de mentalist het object er zo uitpikt. Verbluffing alom. Het trucje is echter uiterst simpel, kijk maar:

Wat ik zo leuk vind aan de video is dat iets alternatiefs gekoppeld wordt aan een truc. De twee mannen in het filmpje zullen de volgende keer direct op hun hoede zijn als iemand weer begint over ‘aura’s’ of ‘energieën’, en eventuele omstanders natuurlijk ook.

 

Steun Kloptdatwel

Scamschool - transfering your aura to an object 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.