chemtrailsZo pak je dat aan als je wilt weten wat de overheid voor je achterhoudt: je dient een WOB-verzoek in. Iemand die zich ernstig zorgen maakt over die chemtrails die boven onze hoofden in de lucht worden uitgesproeid door vliegtuigen zonder identificatietekens en meer van dat geheimzinnig gedoe, nam in het belang van ons allemaal die dappere stap en vroeg om antwoorden op de volgende vragen:

  • waarom zijn die chemtrails er?
  • met welke frequentie wordt er gevlogen?
  • welke grondstoffen  worden er gebruikt.
  • en gebruiken die sproeivliegtuigen een transponder?

En ja hoor, zo’n WOBje werkt nog ook! De antwoorden van de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu staan inmiddels op de site van de Rijksoverheid:

Besluit WOB-verzoek over chemtrails

Kort samengevat:

 Het ministerie beschikt niet over documenten waarin de door u gevraagde infor­matie is neergelegd.

[niburu mode on]

En daarbij wat toelichting over wat de ambtenaren ons graag doen geloven over de aard van de chemtrails. Dat het gaat om onschuldige contrails, sporen van ijskristallen die zich vormen wanneer waterdamp uit de vliegtuigmoteren in de koude omgevingslucht wordt gestoten. Alsof we dat verhaaltje al niet kenden!
Deze antwoorden kwamen ook verdacht snel: op 23 april was het WOB-verzoek ingediend en op 21 mei was die al beantwoord! Ooit zo snel een antwoord gekregen van overheidsinstanties? Nou?  Dat duidt er natuurlijk op dat de overheid op deze lastige vragen voorbereid was en des te meer bewijs dat ze in het complot zit!

[niburu mode off]

Voor wie wat meer wil weten over de feiten en fabels rondom chemtrails, contrails en de complottheorieën daar omheen, verwijs ik naar het artikel van Dirk Koppenaal op de site van Skepsis: Valse Vliegtuigsporen. Had het ministerie eigenlijk ook wel kunnen doen 😉

 

 

 

Steun Kloptdatwel

Chemtrails geWOBd 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.