prof. em. dr. W. Betz was hoogleraar Huisgeneeskunde aan de VUB. Hij is thans ondervoorzitter van SKEPP.

Avonturen met Colla

De wet Colla (1999) wilde ‘ernstige alternatieve geneeswijzen’ regelen. Onder druk van een minister en een lobby van homeopaten wordt ‘homeopaat’ nu een wettelijk erkende medische beroepstitel in België. Hoe kon het zover komen? Een insiderverslag.

De onderstaande video is opgenomen tijdens het Skepsis congres 2013 ‘Wonderlijke ervaringen’. De gebruikte slides staan onder de video.

Steun Kloptdatwel

Skepsis congres 2013 - Willem Betz - Avonturen met Colla 1Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.