Islamitisch anti-evolutie geloof is actief in Nederland. Maar de video’s zijn pas echt opvallend. De creationistische beweging van Adnan Oktar / Harun Yahya hield onlangs in Utrecht een fossielententoonstelling (klik hier). De website van deze organisatie maakt duidelijk waar deze voor staat: de aarde is een paar duizend jaar geleden tot stand gebracht en evolutie is onzin (zie b.v. dit artikel op de website van Harun Yahya). Klinkt vertrouwd. Echt opvallend (en vermoedelijk mede daarom ook veelbekeken) zijn Adnan Oktars talkshows met veel ruimte voor zang, dans en dames in glitterpakjes. Bekijk dit voorbeeld op youtube. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.