Dr. Jan Willem Nienhuys heeft de Gebroeders Bruinsma Erepenning gekregen voor zijn grote verdiensten bij de bestrijding van kwakzalverij.

5

Dat meldde persbureau ANP op 25 september. Jan Willem Nienhuys is secretaris van Skepsis. De Vereniging tegen de Kwakzalverij die de prijs uitreikt, motiveert de toekenning als volgt: “Hij heeft zich […] krachtig uitgesproken over pseudowetenschap in de geneeskunde en hij heeft daarmee de kwakzalverij in ons land effectief helpen bestrijden”. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 4 oktober te Amsterdam in het gebouw de Nieuwe Liefde, Da Costakade 102, om 12.00 uur. PvE/GJvtL.

Steun Kloptdatwel

6Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.