Op BNR Nieuwsradio vandaag tussen 9:30 en 12:00 bij Paul van Liempt een interview met Skepsis secretaris Jan Willem Nienhuys. BNR schrijft: “Kwakzalverij bloeit enorm op in de landen om ons heen, en Nederland moet oppassen dat het niet de grens over komt. Dat zegt dr. Jan Willem Nienhuys. Vrijdag ontvangt hij de Gebroeders Bruinsma Erepenning voor zijn verdiensten bij de bestrijding van kwakzalverij”. De uitreiking is overigens a.s. zaterdag, maar soit. Het interview is te beluisteren via de website van BNR. Het hele interview kun je nalezen via deze link. Via Cees Renckens. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

4Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.