Astrologen zijn gebroederlijk van mening dat de jongste telg van de Clinton dynastie in de voetsporen van haar ouders en grootouders zal treden. Dat vertelden ze aan politico.com. Het is nog niet uitgemaakt vanuit welk beroep (rechter, advocaat, iets in de politiek of de financiële wereld) maar één ding is zeker: Charlotte Clinton Mezvinsky zal de samenleving beïnvloeden. De appel valt blijkbaar voor de astrologen niet ver van de boom. Het wordt volgens mij tijd dat astrologen een stars vs. nurture debat gaan voeren. Bericht in Politico via Eelco Bosch van Rosenthal via PvE. GJvtL.

Steun Kloptdatwel

3Waardeer je dit artikel? Je kunt onze site steunen met een financiële bijdrage. Dat waarderen wij dan weer! Een donatie kun je doen via dit betaalverzoek (of klik op de afbeelding hiernaast).

NB de rekening staat op naam van Maarten Koller, formeel eigenaar van deze site.